Çfarë po ndodh?

Video Burimet 87 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 6x141

e vërteta

Pasi Madara mbaron së treguari Sasuke për të kaluarën e tij, ai zbulon të vërtetën e pakuptueshme rreth masakrës së Itachi të Klanit Uchiha. Çfarë ndodhi në të vërtetë atë natë? Pse Itachi u bashkua me Akatsuki? Dhe për çfarë arsye ia fali vërtet jetën Sasukes?

Naruto Shippūden: dubluar shqip 6×141
Naruto Shippūden: dubluar shqip 6×141
Dec. 24, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet