Çfarë po ndodh?

Video Burimet 90 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 6x127

Tales of a Gutsy Ninja ~Jiraiya Ninja Scroll ~ Pjesa 1

Pasi u bënë genin, Jiraiya, Tsunade dhe Orochimaru caktohen në togën e ardhshme të Hokage-s së Tretë. Duke parë ninjutsu-në hapësinore/kohore të Sarutobit, Jiraiya zhytet në mësimin e tij. Një ditë, Jiraiya humbet rrugën dhe pengohet në malin Myouboku. Atje ai takohet me Sage Toad Great i cili parashikoi ardhjen e tij. Shihni origjinën e Toad Sage Jiraiya!

Naruto Shippūden dubluar shqip 6×127
Naruto Shippūden dubluar shqip 6×127
Sep. 24, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet