Çfarë po ndodh?

Video Burimet 111 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 6x116

Ruajtësi i Murit të Hekurt

Anëtari i dytë i ekipit të Sasuke zbulohet të jetë një grua e quajtur Karin. Pasi Sasuke dhe Suigetsu mbërrijnë në strehën jugore, Sasuke kërkon që Karin të vijë me ta. Pavarësisht hezitimeve dhe grindjeve të saj me Suigetsu, Karin përfundimisht pranon pasi kujton takimin e saj të parë me Sasuke. Sasuke urdhëron Suigetsu të lirojë të burgosurit, dhe pas kësaj, ata u nisën për të rekrutuar anëtarin e fundit të ekipit – Jugo.

Naruto Shippūden dubluar shqip 6×116
Naruto Shippūden dubluar shqip 6×116
Naruto Shippūden dubluar shqip 6×116
Jul. 02, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet