Çfarë po ndodh?

Video Burimet 117 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 6x117

Jugo e Fshehjes Veriore

Pasi ka rekrutuar me sukses Karin, Sasuke kërkon anëtarin e fundit për togën e tij, Jugo. Karin paralajmëron Sasuke dhe Suigetsu për instinktet e pakontrollueshme vrastare të Jugos, por ndërsa ata mbërrijnë në strehën veriore, ata gjejnë një çështje tjetër që duhet të kujdesen së pari. Diku tjetër një lajm tronditës arrin tek ninja e Konoha.

Naruto Shippūden dubluar shqip 6×117
Naruto Shippūden dubluar shqip 6×117
Jul. 09, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet