Çfarë po ndodh?

Video Burimet 92 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 6x134

Ftesë për banket

Beteja e shumëpritur e Sasuke me Itachi-n fillon me vëllezërit Uchiha që hedhin genjutsu pas genjutsu njëri-tjetrit. Sasuke duket se e ka vënë Itachi-n dhe i bën disa pyetje për masakrën e Uchiha-s. A nuk është Itachi i vetmi i përfshirë në masakrën e Uchiha-s? Dhe a nuk ka ende Sasuke urrejtjen e mjaftueshme për të mposhtur Itachi-n?

Naruto Shippūden dubluar shqip 6×134
Naruto Shippūden dubluar shqip 6×134
Nov. 05, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet