Çfarë po ndodh?

Video Burimet 82 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 6x131

Modaliteti i urtë i nderuar!

Duke mos pasur zgjidhje tjetër kundër thirrjeve të fuqishme dhe të çuditshme të Pain, Jiraiya i nënshtrohet një transformimi të fuqishëm për t’u përballur me Pain me ndihmën e Sageve Toad. A do të mjaftojë ky Sage Mode që Jiraiya të përballet jo vetëm me dhimbjen që ka luftuar, por edhe dy të tjera?

Naruto Shippūden: dubluar shqip 6×131
Naruto Shippūden: dubluar shqip 6×131
Oct. 15, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet