Çfarë po ndodh?

Video Burimet 114 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 6x123

Përplasje!

Pas takimit me njëri-tjetrin, Sasuke dhe Deidara përfshihen në betejë. Pasi shkëmben disa goditje për të testuar forcën e Sasuke-s, Deidara sjell në mendje dragoin e tij të veçantë prej balte dhe kryen sulme me rreze të gjatë kundër Sasuke nga lart. Me mbështetjen rezervë të Tobit, beteja duket se po shkon në Deidara.

Naruto Shippūden dubluar shqip 6×123
Naruto Shippūden dubluar shqip 6×123
Aug. 20, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet