Çfarë po ndodh?

Video Burimet 98 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 6x128

Tales of a Gutsy Ninja ~ Jiraiya Ninja Scroll ~ Pjesa 2

Në vendin e shiut, Jiraiya vendos të kujdeset për tre jetimë të rinj për një kohë. Yahiko, një djalë i ri i çuditshëm, dëshiron që Jiraiya ta stërvitë atë, Konan dhe Nagato të jenë shinobi, por ai vendos ta bëjë këtë derisa sheh një fenomen të çuditshëm në Nagato. Cili është sekreti pas syve të Rinnengan të Nagato? Çfarë do të bëhet me këta tre fëmijë?

Naruto Shippūden dubluar shqip 6×128
Naruto Shippūden dubluar shqip 6×128
Sep. 24, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet