Çfarë po ndodh?

Video Burimet 78 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 6x132

Në Pjesëmarrje, Gjashtë Shtigjet e Dhimbjes

Jiraiya tani përballet me dy Dhimbje të reja që të dy posedojnë aftësi të ndryshme nga ajo që ai po luftonte. Kush është Dhimbja dhe sa Dhimbje ka?

Naruto Shippūden: dubluar shqip 6×132
Naruto Shippūden: dubluar shqip 6×132
Oct. 22, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet