Çfarë po ndodh?

Video Burimet 87 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 5x99

Bisha e tërbuar me bisht

Yūkimaru thërret me tre bishta dhe e fikson atë, ndërsa Guren përpiqet ta kapë atë. Arrin të çlirohet dhe të sulmojë. Kakashi i thotë Narutos të hetojë liqenin, ndërsa ata gjejnë Rinjin dhe të tjerët. Rinji dhe njerëzit e tij përgatisin një pritë, por Hinata, Sakura dhe Sai mbërrijnë për ta shmangur atë. Naruto thërret Gamakichi dhe Gamatatsu dhe i afrohet Tre-Bishtave, ku ata shohin Yūkimaru dhe mësojnë për besnikërinë e tij ndaj Guren. Duke u përpjekur të shpëtojë Guren, Yūkimaru përpiqet të shtypë Tre-Bishtat edhe një herë, përpara se të arrijë të arratiset me të.

Naruto Shippūden dubluar shqip 5×99
Mar. 05, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet