Çfarë po ndodh?

Video Burimet 94 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 5x93

Lidhja e Zemrave

Naruto has në vështirësi të papritura ndërsa stërvitet me Gamakichi dhe Gamatatsu. Ndërsa grupi i Kakashit kërkon për Guren dhe bandën e saj, Yukimaru duket se zhvillon interes për Naruton.

Naruto Shippūden dubluar shqip 5×93
Jan. 22, 2009
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet