Çfarë po ndodh?

Video Burimet 86 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 4x76

Hapi tjetër

Kakashi tregon se ndërsa ai di të performojë Rasengan, ai nuk mund të kombinojë çakrën e tij të parë në rrufe. Ai shton se edhe Hokage i Katërt, i cili krijoi lëvizjen, nuk mund të kombinonte çakrën e tij elementare me teknikën, por që Naruto mund të ishte në gjendje. Asuma në dërgimin e fjalëve të ekipit për lojtarët e Akatsuki dhe vazhdon me të gjitha tjerat e tjera për forcën e Akatsuki. Kakuzu kthehet në kufomën e Chirikut pa ankesave të Hidanit dhe thotë se ai është partner me Hidanin sepse ai nuk mund ta vrasë atë. Stresi i stërvitjes bën që Naruto të mbështillet në “Mantelin e Dhelprës së Demonit” të Nine-tails, por Yamato e shtyp atje.

Naruto Shippūden dubluar shqip 4×76
Sep. 25, 2008
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet