Çfarë po ndodh?

Video Burimet 78 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 3x63

The Two Kings

Asuma mbikëqyr stërvitjen e çakrës së erës së Narutos dhe Sorës dhe vëren se Sora, ashtu si Naruto, ka chakra shumë të fuqishme. Tsunade dhe Yamato mësojnë nga Chiriku se Sora ishte pa dashje përgjegjëse për një incident në të cilin Tempulli i Zjarrit u shkatërrua. Më vonë, Asuma i jep Sorës një thua të bërë nga të njëjtat materiale si tehet e çakrës së tij. Zbulohet se Asuma vrau babanë e Sorës Kazuma, i cili kishte planifikuar të vriste Hokage. Furido më pas i afrohet Sorës, duke i thënë se Asuma është përgjegjëse për vdekjen e babait të tij dhe duke i kaluar atij dy pjesë “mbreti” nga një set Shogi për Asuma. Danzo zhduket në mënyrë misterioze. Naruto i afrohet një Sora të tërbuar në terrenin e stërvitjes, e cila me lehtësi hedh një kunai të fuqizuar nga chakra përmes një peme dhe shkatërron gurin pas saj.

Naruto Shippūden dubluar shqip 3×63
Jun. 19, 2008
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet