Çfarë po ndodh?

Video Burimet 76 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 3x58

Loneliness

Murgjit e tempullit shpjegojnë se varret mbajnë truprojat besnike të zotit feudal të vendit të zjarrit. Naruto vëzhgon Sora duke luftuar me murgjit e tjerë dhe ofendohet kur kupton se po frenohet. Naruto sfidon Sorën, por pikërisht kur çështja do të bëhet serioze, një murg tjetër e ndalon atë. Naruto kupton se Sora është përbuzur nga murgjit e tjerë siç ishte ai vetë dhe dëshiron të miqësohet me të. Naruto viziton përsëri Sorën dhe e vëzhgon atë duke ushtruar me zell jutsu-në e tij me erë, duke shpresuar të forcohet mjaftueshëm për t’u hakmarrë ndaj babait të tij. Ata më vonë kthehen në tempull për të marrë lajmin se një varr tjetër është grabitur.

Naruto Shippūden dubluar shqip 3×58
May. 08, 2008
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet