Çfarë po ndodh?

Video Burimet 80 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 3x59

A New Enemy

Tsunade dyshon se Danzou po komploton diçka dhe urdhëron një hetim ndaj tij. Ekipi Kakashi, Chiriku dhe Sora vërejnë se arkivolet lëvizin vetë, por nuk arrijnë t’i kapin. Arkivolet dalin në një shkëmb, ku udhëheqësi i ninjave të armikut urdhëron vartësit e tij të merren me armiqtë e tyre. Ninjat e kthejnë zonën në një labirint kanionesh shkëmbore dhe gropash, plot kurthe vdekjeprurëse. Anëtarët e ekipit ndahen nga njëri-tjetri dhe fillojnë të përballen me armikun. Yamato spekulon se ninja mund të ketë orkestruar vjedhjen në mënyrë që të synojë dikë në ekipin e tij.

Naruto Shippūden dubluar shqip 3×59
May. 15, 2008
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet