Çfarë po ndodh?

Video Burimet 67 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 2x36

Buzëqeshja e rreme

Skuadra e re Kakashi niset për në urën e Qiellit dhe Tokës. Sai, Sakura dhe Naruto përplasen pas vetëm 5 minutash në të njëjtin ekip për shkak se Sai po tallet me Sasuke. Prandaj, Yamato vendos se duhet të përmirësohet në punën ekipore dhe përdor Mokuton për të krijuar një kafaz druri që kërcënon të mbyllë ekipin nëse nuk sillen. Duke pasur parasysh një ultimatum midis mbylljes ose kalimit të natës në një burim të nxehtë, ekipi zgjedh të vizitojë burimet për të përmirësuar kohezionin e ekipit. Naruto ende e përbuz Sain pavarësisht kësaj përpjekjeje, dhe disa vërejtje fyese nga Sai përkeqësojnë marrëdhëniet e ekipit.

Naruto Shippūden dubluar shqip 2×36
Naruto Shippūden dubluar shqip 2×36
Nov. 29, 2007
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet