Çfarë po ndodh?

Video Burimet 86 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 7x150

The Forbidden Jutsu Released

Ndërsa pjesa tjetër e Ekipit Kakashi mban prapa fshatarët e pushtuar dhe banditët ninja, Naruto dhe Utakata shkojnë për të shpëtuar Hotarun. Kur e gjejnë, zbulojnë se Shiranami ka aktivizuar jutsu dhe Hotaru është gjithashtu nën kontrollin e Shiranami. A mundet Naruto dhe Utakata të ndalojnë Shiranami dhe të shpëtojnë Hotarun përpara se jutsuja e ndaluar të ngarkohet plotësisht?

Naruto Shippūden: dubluar shqip 7×150
Naruto Shippūden: dubluar shqip 7×150
Mar. 04, 2010
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet