Çfarë po ndodh?

Video Burimet 102 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 7x146

Dëshira e Pasardhësit

Ndërsa Naruto kthehet në fshatin e Klanit Tsuchigumo, Akaboshi dhe grupi i tij gjejnë Hotarun me ndihmën e xhaxhait të Hotarut. Hotaru arrin të shpëtojë, por banditët ninja e rrethojnë atë në pyll. Utakata i vjen në ndihmë dhe arrin ta marrë dhe të shpëtojë nga banditët ninja. Akaboshi dhe grupi i tij janë gati t’i ndjekin derisa shefi i tyre të arrijë dhe t’u zbulojë atyre se Utakata është në Librin Bingo të Fshatit të Fshehur të Mjegullës.

Naruto Shippūden: dubluar shqip 7×146
Naruto Shippūden: dubluar shqip 7×146
Feb. 04, 2010
Të përbashkët1

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet