Çfarë po ndodh?

Video Burimet 90 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 7x148

Trashëgimtari i errësirës

Naruto dhe ekipi i tij, së bashku me Hotaru dhe Utakata, kthehen në malin Katsuragi për të planifikuar lëvizjen e tyre të ardhshme. Tonbei zbulon një mënyrë për të hequr jutsu-në e ndaluar nga trupi i Hotarut, gjë që do të rezultonte në humbjen e fuqisë së jutsu-së. Hotaru thotë se nëse një burrë i quajtur Shiranami do të kthehej, klani do të rikthehej. Naruto vendos të kërkojë Shiranami brenda dy ditësh. Ata pak e dinë, njeriu që kërkojnë është në fakt ai pas jutsu-së së ndaluar. Ndërkohë, Utakata pyet veten nëse Tsurugi foli të vërtetën për zotërinë e tij.

Naruto Shippūden dubluar shqip 7×148
Naruto Shippūden dubluar shqip 7×148
Feb. 18, 2010
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet