Çfarë po ndodh?

Video Burimet 96 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 7x149

Ndarja

Naruto arrin të gjejë vendndodhjen e Shiranami, por ai zbulon se Shiranami që gjeti ishin në të vërtetë banditët ninja të maskuar si ai. Hotaru gjen Shiranami-n e vërtetë ku ky i fundit e bind Hotarun që të mos hiqet jutsu-ja e ndaluar dhe e kthen në fshatin Tsuchigumo. Pasi Naruto shpëtohet nga Utakata nga banditët ninja, të dy kthehen në fshatin Tsuchigumo, ku zbulojnë se Shiranami ka të gjithë në fshat nën kontrollin e tij.

Naruto Shippūden: dubluar shqip 7×149
Naruto Shippūden: dubluar shqip 7×149
Feb. 25, 2010
Të përbashkët1

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet