Çfarë po ndodh?

Video Burimet 40 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

One Piece – Piratet e vegjël: 4x125

Krahë të mrekullueshëm! Emri im është Pell, Hyjnia Mbrojtëse e Vendit!

Vivi e gjen bombën brenda kullës së sahatit, por çifti Z. 7 i Baroque Works janë aty për ta mbrojtur atë. Vivi i mund ata, por ajo e kupton se bomba nuk mund të ndalet aq lehtë. Ka një kohëmatës dhe pak para se të shpërthejë, Pell shfaqet dhe e çon në atmosferë, ku sakrifikon veten për të shpëtuar Alabasta-n.

One Piece me titra shqip 4×125
One Piece me titra shqip 4×125
Sep. 08, 2002
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet