Çfarë po ndodh?

Video Burimet 50 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

One Piece – Piratet e vegjël: 4x115

Big Opening Day Today! The Copy-Copy Montage!

Edhe pse të rrahur rëndë dhe të mavijosur, Usopp dhe Chopper kanë mposhtur më në fund ekipin Mr.4. Megjithatë, z. 2 e ka kuptuar dobësinë e Sanjit.

One Piece me titra shqip 4×115
One Piece me titra shqip 4×115
Jun. 16, 2002
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet