Çfarë po ndodh?

Video Burimet 56 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

La Brea me titra shqip: 2x4

The Fog

Kur një mjegull bie mbi Pastrimin, Eva udhëheq një mbrojtje kundër një grupi pushtuesish, vetëm për të ndeshur një kërcënim më të rrezikshëm sesa ata janë përballur më parë. Në vitin 1988, Josh dhe Riley ndjekin një grua që mund të mbajë çelësin për të ndaluar katastrofën e afërt të valës së baticës.

La Brea: me titra shqip 2×4
La Brea: me titra shqip 2×4
La Brea: me titra shqip 2×4
Oct. 18, 2022
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet