Çfarë po ndodh?

Video Burimet 108 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto Shippūden: 8x162

Dhimbje botes

Dhimbja përballet me Tsunade dhe e pyet atë për vendndodhjen e Narutos. Tsunade debaton me Pain për motivet e tij, por Pain së shpejti merr informacionin që i nevojitet nga një burim tjetër. Para se të përgatitet për t’u larguar, Dhimbja lëshon një sulm shkatërrues në fshat! Ndërkohë, Naruto përgatitet të kthehet në fshatin e gjetheve, por ai mund të jetë shumë vonë.

Naruto Shippūden dubluar shqip 8×162
Naruto Shippūden dubluar shqip 8×162
May. 27, 2010
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet