Çfarë po ndodh?

Video Burimet 342 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

La Brea me titra shqip: 3x4

Stuhi zjarri

Kur shpërthen një zjarr masiv, duke i detyruar të gjithë të ikin, Sam dhe Lucas udhëheqin luftën e grupit për mbijetesë. Gavin rrëmbehet nga një grua me një lidhje të habitshme me jetën e tij të vjetër, e cila mund të mbajë përgjigjet për Evën që ai ka kërkuar.

La Brea: S3-EP4 Ne Shqip
La Brea: S3-EP4 Ne Shqip
La Brea: S3-EP4 Ne Shqip
Jan. 30, 2024
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet