Çfarë po ndodh?

Video Burimet 175 Shikime Raporti Gabim

  • SERVER US

Naruto: 1x1

Hyni: Naru Uzumaki!

Mirë se vini në fshatin e fshehur në gjethe, ku Ninja serioze vdekjeprurëse bredh në peizazh dhe Naruto Uzumaki seriozisht keqbërës shkakton telashe kudo që shkon. Por kur ai vjedh rrotullën e lashtë të vulosjes, ai lëshon një fuqi të rrallë që shihet rrallë tek një djalë 12-vjeçar!

Naruto dubluar shqip 1×1
Naruto dubluar shqip 1×1
Naruto dubluar shqip 1×1
Naruto dubluar shqip 1×1
Naruto dubluar shqip 1×1
Naruto dubluar shqip 1×1
Naruto dubluar shqip 1×1
Oct. 03, 2002
Të përbashkët0

Lini një koment

Emri *
Të shtoni një emri display
Email *
Adresa juaj email nuk do të publikohet